Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Overeind 84 Kavel 2 in Schalkwijk 3998 JD

Overeind 84 kavel 2

3998 JD Schalkwijk
Vraagprijs € 265.000,- v.o.n.

Omschrijving

ALTIJD AL UW EIGEN DUURZAME HUIS WILLEN BOUWEN?
DAN IS DIT UW KANS, ER ZIJN NOG 2 KAVELS BESCHIKBAAR!
 
Deze droom kan werkelijkheid worden met de aankoop van één van de ruime kavels nabij het Overeind 84 te Schalkwijk. De kavel is gelegen op een prachtige plek in het dorpje Schalkwijk. Landelijk wonen, met toch alle voorzieningen van...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

ALTIJD AL UW EIGEN DUURZAME HUIS WILLEN BOUWEN?
DAN IS DIT UW KANS, ER ZIJN NOG 2 KAVELS BESCHIKBAAR!
 
Deze droom kan werkelijkheid worden met de aankoop van één van de ruime kavels nabij het Overeind 84 te Schalkwijk. De kavel is gelegen op een prachtige plek in het dorpje Schalkwijk. Landelijk wonen, met toch alle voorzieningen van Houten, Culemborg en Utrecht in de directe omgeving.

Uw woning
U krijgt de mogelijkheid in samenwerking met de geselecteerde architect uw eigen duurzame woning te ontwerpen binnen de vastgestelde stedenbouwkundige voorwaarden. Paul Architectuur zorgt voor het ontwerp van uw huis, de bouwaanvraag en begeleid u waar nodig in het bouwproces van uw huis.
 
De woningen en vergaderlocatie dienen een samenhangend geheel te vormen met de omgeving. De verschillende kaders zijn vastgelegd in een beeldkwaliteitsplan. U kunt hierbij denken aan de locatie van de woning, de nok- en goothoogte maar ook de soorten materialen.
  • 1.046 m² groot
  • Kavel vrij op naam
  • Gelegen op een prachtige locatie
Het plan “Hof aan de Heul”
Binnen het plan “Hof aan de Heul” wordt het open landschap van het Eiland van Schalkwijk gecombineerd met de herontwikkeling van een agrarisch erf naar een unieke woonomgeving. Beeldbepalend is de geheel gerestaureerde historische boerderij Antoniahoeve, welke wordt ingepast in een parkachtige omgeving met daarbij de realisatie van een vergaderlocatie met een woning.
 
De te verkopen kavels completeren dit geheel, waarbij bij de realisatie aandacht zal zijn voor de afstemming qua inrichting van het terrein en de bouw van de duurzame woningen. Op bijgevoegd kaartmateriaal is dit geheel zichtbaar gemaakt.

Goed om te weten
  • Realisatie van eigen duurzame woning naar eigen inzicht, het ontwerp, de aanvraag omgevingsvergunning en de bouw door koper onder begeleiding van Paul Architectuur.
  • De nieuwe ontsluitingsweg wordt gezamenlijke eigendom behorend tot de 5 woningen en de vergaderlocatie, zodat na aanleg deze zes partijen gezamenlijk verantwoordelijk blijven voor het onderhoud.
  • Op verzoek is meer informatie beschikbaar, waaronder het beeldkwaliteitsplan.
Gezamenlijke werkzaamheden
Een aantal werkzaamheden die nog moeten gebeuren doet u gezamenlijk met de andere eigenaren van de kavels:
  • Sloopwerkzaamheden van de bestaande oude bedrijfsopstallen, het bouwrijp maken van de kavels, waaronder aanleg riolering en nutsvoorzieningen.
  • Aanleg tijdelijke bouw-weg en na afronding bouwwerkzaamheden aanleg ontsluitingsweg ter ontsluiting van 5 woningen, vergaderlocatie, semiopenbaar terrein en de boerderij Antoniahoeve.
  • Aanleg van groenvoorzieningen langs de ontsluitingsweg.
  • De toegerekende extra kosten van deze werkzaamheden bedragen per kavel € 35.000,= inclusief omzetbelasting.
Nieuwsgierig geworden naar deze unieke mogelijkheid tot de bouw van uw droomhuis? Wacht niet te lang, en neem contact met ons op!  

Breeschoten en Vernooij
030-677 73 3
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 265.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1046 m² Kadasteroppervlakte 1046 m² Kadastrale gegevens Gemeente Houten Sectie K Perceelnummer 946 Oppervlakte 1046 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.