Breeschoten & Vernooij B.V.

Zeisterweg 21
3984 NH Odijk
Tel: 030-6777330
info@breeschotenenvernooij.nl
Provincialeweg 58 kavel, 3998 JH Schalkwijk Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Provincialeweg 58 Kavel in Schalkwijk 3998 JH

Omschrijving

Altijd al uw eigen duurzame woning willen bouwen?

Deze droom kan werkelijkheid worden met de aankoop van een kavel nabij de Provincialeweg 58 te Schalkwijk. De kavel is gelegen op een prachtige plek in het dorp Schalkwijk. Landelijk wonen, met toch alle voorzieningen van Houten, Culemborg en Utrecht in de directe omgeving.

Op deze riante kavel van ca. 1.250 m² mag een royale vrijstaande woning gebouwd worden. De kavel wordt aangeboden vrij van architect- en aannemingsverplichtingen.

Deze kavel wordt mogelijk gemaakt doordat het bestemmingsplan gewijzigd zal worden en een groot deel van de bestaande schuren gesloopt worden. Het wijzigingsplan is momenteel in ontwerp bij de gemeente Houten ingediend ter beoordeling. Verder verloop van het plan, eisen vanuit de gemeente of het moment van bouwen kunnen daarom nog niet specifiek worden aangegeven. Dit biedt echter wel een unieke kans om uw droomplan vanaf het eerste moment te volgen en samen te stellen.  

Nieuwsgierig geworden naar de unieke mogelijkheid tot de bouw van uw droomhuis? Wacht niet te lang, en neem contact met ons op! Breeschoten & Vernooij 030-6777330 of email info@breeschotenenvernooij.nl.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 450.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1250 m² Kadasteroppervlakte 1250 m² Kadastrale gegevens Gemeente Houten Sectie K Perceelnummer 978 Oppervlakte 1250 m²