Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Overeind 84 Kavel 3 in Schalkwijk 3998 JD

Overeind 84 kavel 3

3998 JD Schalkwijk
Vraagprijs € 285.000,- v.o.n.

Omschrijving

LAATSTE BOUWKAVEL IS NOG BESCHIKBAAR!

ALTIJD AL UW EIGEN DUURZAME HUIS WILLEN BOUWEN?

Deze droom kan werkelijkheid worden met de aankoop van deze ruime bouwkavel nabij het Overeind 84 te Schalkwijk. De bouwkavel is gelegen op een prachtige plek in het dorpje Schalkwijk. Landelijk wonen, met toch alle voorzieningen van Houten,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

LAATSTE BOUWKAVEL IS NOG BESCHIKBAAR!

ALTIJD AL UW EIGEN DUURZAME HUIS WILLEN BOUWEN?

Deze droom kan werkelijkheid worden met de aankoop van deze ruime bouwkavel nabij het Overeind 84 te Schalkwijk. De bouwkavel is gelegen op een prachtige plek in het dorpje Schalkwijk. Landelijk wonen, met toch alle voorzieningen van Houten, Culemborg en Utrecht in de directe omgeving.

Uw woning
U krijgt de mogelijkheid in samenwerking met de geselecteerde architect uw eigen duurzame woning te ontwerpen binnen de vastgestelde stedenbouwkundige voorwaarden. Paul Architectuur zorgt voor het ontwerp van uw huis, de bouwaanvraag en begeleid u waar nodig in het bouwproces van uw huis. 

De woningen dienen een samenhangend geheel te vormen met de omgeving. De verschillende kaders zijn vastgelegd in een beeldkwaliteitsplan. U kunt hierbij denken aan de locatie van de woning, de nok- en goothoogte maar ook de soorten materialen. 
  • 854 m² groot
  • Kavel vrij op naam
  • Gelegen op een prachtige locatie
Het plan “Hof aan de Heul”
Binnen het plan “Hof aan de Heul” wordt het open landschap van het Eiland van Schalkwijk gecombineerd met de herontwikkeling van een agrarisch erf naar een unieke woonomgeving. Beeldbepalend is de geheel gerestaureerde historische boerderij Antoniahoeve, welke wordt ingepast in een parkachtige omgeving met daarbij de realisatie van een vergaderlocatie met 5 woningen.

De te verkopen kavel completeert dit geheel, waarbij bij de realisatie aandacht zal zijn voor de afstemming qua inrichting van het terrein en de bouw van de duurzame woningen. Op bijgevoegd kaartmateriaal is dit geheel zichtbaar gemaakt met daarbij enkele indicatieve schetsen van een mogelijk ontwerp.

Goed om te weten:
  • Realisatie van eigen duurzame woning naar eigen inzicht, het ontwerp, de aanvraag omgevingsvergunning en de bouw door koper onder begeleiding van Paul Architectuur.
  • De nieuwe ontsluitingsweg wordt gezamenlijke eigendom behorend tot de 5 woningen en de vergaderlocatie, zodat na aanleg deze zes partijen gezamenlijk verantwoordelijk blijven voor het onderhoud.
  • Op verzoek is meer informatie beschikbaar, waaronder het beeldkwaliteitsplan.
  • De kavel wordt bouwrijp opgeleverd, dus geen extra kosten.
  • Sloopwerkzaamheden, het bouwrijp maken van de kavels en de aanleg van riolering en nutsvoorzieningen zullen in het najaar 2019 aanvangen.Na afronding bouwwerkzaamheden zal een definitieve ontsluitingsweg worden aangelegd ter ontsluiting van de 5 woningen, de vergaderlocatie, het semiopenbaar terrein en de boerderij Antoniahoeve.
Nieuwsgierig geworden naar deze unieke mogelijkheid tot de bouw van uw droomhuis? Wacht niet te lang, en neem contact met ons op! Breeschoten en Vernooij 030-677 73 30

 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 285.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 854 m² Kadasteroppervlakte 854 m² Kadastrale gegevens Gemeente Houten Sectie K Perceelnummer 944 Oppervlakte 854 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.