Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkoop bij Inschr.
Noord IJsseldijk 26 -1 in IJsselstein 3402 PH

Noord IJsseldijk 26 -1

3402 PH IJsselstein
Vraagprijs € 645.000,- v.o.n.

Omschrijving

Altijd al uw eigen woning willen bouwen? Deze droom kan werkelijkheid worden.

RICHTPRIJS: € 645.000,-

LET OP INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN EN TERMIJNEN BLIJVEN ONGEWIJZIGD.

Wij bieden een vijftal bouwkavels aan (vrij op naam), allen gelegen langs de Noord IJsseldijk in het prachtige buitengebied van IJsselstein nabij de Hollandse IJssel. De kavels variëren in...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Altijd al uw eigen woning willen bouwen? Deze droom kan werkelijkheid worden.

RICHTPRIJS: € 645.000,-

LET OP INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN EN TERMIJNEN BLIJVEN ONGEWIJZIGD.

Wij bieden een vijftal bouwkavels aan (vrij op naam), allen gelegen langs de Noord IJsseldijk in het prachtige buitengebied van IJsselstein nabij de Hollandse IJssel. De kavels variëren in oppervlakte tussen de 2.370 m² en 3.325 m² gespreid gelegen langs de Noord IJsseldijk op korte afstand van Utrecht en binnen enkele autominuten is de Rijksweg A12 zeer goed bereikbaar.

De locaties en de bouwmogelijkheden zijn omschreven in het bestemmingsplan "partiële herziening bp Landelijk gebied, kavels Noord IJsseldijk", zichtbaar op de website 'ruimtelijkeplannen' en in de brochure. U kunt met de ruime bouwmogelijkheden volledig naar eigen inzicht uw eigen woning (laten) ontwerpen. U heeft daarbij een vrije keuze in architect en aannemer.

Bouwkavel Noord IJsseldijk 26-1:
De kavel heeft een oppervlakte van 3.325 m². Op het kaartmateriaal is de ligging zichtbaar gemaakt. De kavel heeft de bestemming 'wonen', waarbij binnen het bouwvlak een woning gerealiseerd mag worden van maximaal 800 m³, met een goothoogte van 5 m en nokhoogte van 11 m. Bijgebouwen en eventueel vergunningsvrije mogelijkheden zijn hier nog niet bij inbegrepen. De grond wordt aangeboden in de huidige staat, waarbij de koper zelf de nutsvoorzieningen dient aan de vragen en voor eigen rekening en in overleg met de Gemeente een uitweg en rioleringsaansluiting dient te realiseren.

Verkoopproces:
De percelen worden verkocht door middel van een openbare verkoop per inschrijving. De inschrijving sluit op 27 mei 2020 om 16:00 uur bij notaris Veldjesgraaf & Korlaar in Woudenberg. Een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure, (inschrijvings)voorwaarden en overige informatie over de kavel zijn terug te vinden in de brochure.

Informatie:
Alle informatie over het inschrijvingsproces, de beschikbare documenten, waaronder bestemmingsplan en informatie over de inschrijving zijn weergegeven en/of benoemd in de brochure. Voor een volledige set informatie per beschikbare kavel en/of woning kunt u een email sturen naar Breeschoten & Vernooij ofwel contact opnemen met ons kantoor. 
Indien u wenst in te schrijven op een kavel en/of woning dient u kennis te nemen van alle beschikbare documenten, zijnde:
  • Koopovereenkomst
  • Inschrijfformulier
  • Eigendomsinformatie kadaster en kadastrale kaart
  • Verkrijgingsakte
  • Vooronderzoek bodemkwaliteit
  • Verkoopbrochure
  • Consumentenfolder verkoop bij inschrijving
  • NVM-richtlijn inschrijvingsvoorwaarden verkoop bij inschrijving
Onderzoeksplicht:
Deze aanbieding inclusief bijbehorende documenten zijn met de groots mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend en ontslaan de (aspirant) kopers niet van hun eigen onderzoeksplicht. De koper is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het verkrijgen van de eventueel benodigde vergunningen voor (ver)bouw en of gebruik. Het is raadzaam om bij de gemeente informatie in te winnen of het door u beoogde gebruik en/of wijzigingen aan het object en/of bouwmogelijkheden realiseerbaar is/zijn.

Uitnodiging:
Alle verstrekte informatie in combinatie met uw eigen onderzoek moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot het doen van een onvoorwaardelijk financieel voorstel. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 645.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting conform inschrijvingsvoorwaarden Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 3325 m² Kadasteroppervlakte 3325 m² Kadastrale gegevens Gemeente IJsselstein Sectie D Perceelnummer 4974 Oppervlakte 3325 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring