Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkoop bij Inschr.
Noord IJsseldijk 26 A in IJsselstein 3402 PH

Noord IJsseldijk 26 a

3402 PH IJsselstein
Vraagprijs € 695.000,- v.o.n.

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING OP EEN RUIM PERCEEL VAN 3.105 M².

RICHTPRIJS: € 695.000,-

LET OP INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN EN TERMIJNEN BLIJVEN ONGEWIJZIGD.
Individuele bezichtigingen zijn mogelijk conform de richtlijnen van het RIVM.

Landelijk wonen nabij alle voorzieningen in het midden van het land? Op een gewilde locatie in het buitengebied van IJsselstein bieden...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1965 Woonoppervlakte 149 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING OP EEN RUIM PERCEEL VAN 3.105 M².

RICHTPRIJS: € 695.000,-

LET OP INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN EN TERMIJNEN BLIJVEN ONGEWIJZIGD.
Individuele bezichtigingen zijn mogelijk conform de richtlijnen van het RIVM.

Landelijk wonen nabij alle voorzieningen in het midden van het land? Op een gewilde locatie in het buitengebied van IJsselstein bieden wij deze ruime karakteristieke vrijstaande bungalow aan. De woning is gelegen aan de Noord IJsseldijk een landelijke weg tussen IJsselstein en De Meern/Montfoort, binnen enkele autominuten van de A12 en Utrecht. De locatie heeft de sfeer van net Nederlandse rivierenlandschap, nabij de Hollandse IJssel en op korte afstand van de jachthaven Marnemoende en het zogenaamde IJsselbos van Staatsbosbeheer.

Indeling van de woning:
Entree, hal met toegang tot de woonkamer, keuken, kantoor, toilet en badkamer. Via de eenvoudige keuken is de bijkeuken bereikbaar. De woning beschikt tevens over een aangebouwde garage met bergzolder.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en diverse bergruimten.

Bijzonderheden:
 • Kluswoning dient gerenoveerd/gemoderniseerd te worden;
 • Rust en ruimte, maar toch alle voorzieningen in de directe nabijheid;
 • Royaal kaveloppervlak van 3.105 m² met ruime mogelijkheden voor herbouw en/of bijgebouwen.
Verkoopproces:
Noord IJsseldijk 26a, Noord IJsseldijk 16 en 5 kavels aan de Noord IJsseldijk worden verkocht door middel van een openbare verkoop per inschrijving. De inschrijving sluit op 27 mei 2020 om 16:00 uur bij notaris Veldjesgraaf & Korlaar in Woudenberg. Een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure, (inschrijvings)voorwaarden en overige informatie is terug te vinden in de brochure.

Informatie:
Alle informatie over het inschrijvingsproces, de beschikbare documenten, waaronder bestemmingsplan en informatie over de inschrijving zijn weergegeven en/of benoemd in de brochure. Voor een volledige set informatie per beschikbare kavel en/of woning kunt u een email sturen naar Breeschoten & Vernooij ofwel contact opnemen met ons kantoor. 
Indien u wenst in te schrijven op een kavel en/of woning dient u kennis te nemen van alle beschikbare documenten, zijnde:
 • Koopovereenkomst
 • Inschrijfformulier
 • Eigendomsinformatie kadaster en kadastrale kaart
 • Verkrijgingsakte
 • Vooronderzoek bodemkwaliteit
 • Verkoopbrochure
 • Consumentenfolder verkoop bij inschrijving
 • NVM-richtlijn inschrijvingsvoorwaarden verkoop bij inschrijving
Onderzoeksplicht:
Deze aanbieding inclusief bijbehorende documenten zijn met de groots mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend en ontslaan de (aspirant) kopers niet van hun eigen onderzoeksplicht. De koper is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het verkrijgen van de eventueel benodigde vergunningen voor (ver)bouw en of gebruik. Het is raadzaam om bij de gemeente informatie in te winnen of het door u beoogde gebruik en/of wijzigingen aan het object en/of bouwmogelijkheden realiseerbaar is/zijn.

Uitnodiging:
Alle verstrekte informatie in combinatie met uw eigen onderzoek moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot het doen van een onvoorwaardelijk financieel voorstel. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 695.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting conform inschrijfvoorwaarden Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwjaar 1965 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 149 m² Perceeloppervlakte 3105 m² Overige inpandige ruimte 36 m² Inhoud 669 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse E Energie einddatum 01-08-2026 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel Buitenruimte Tuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Matig Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente IJsselstein Sectie D Perceelnummer 5113 Oppervlakte 2260 m² Kadastrale gegevens Gemeente IJsselstein Sectie D Perceelnummer 5114 Oppervlakte 845 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring