Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkoop bij Inschr.
Noord IJsseldijk 16 in IJsselstein 3402 PH

Noord IJsseldijk 16

3402 PH IJsselstein
Vraagprijs € 670.000,- v.o.n.

Omschrijving

KARAKTERISTIEKE WONING MET ACHTERHUIS OP EEN RUIM PERCEEL VAN 3.140 M².

RICHTPRIJS: € 670.000,-

LET OP INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN EN TERMIJNEN BLIJVEN ONGEWIJZIGD.
Individuele bezichtigingen zijn mogelijk conform de richtlijnen van het RIVM.

Landelijk wonen nabij alle voorzieningen in het midden van het land? Op een gewilde locatie in het buitengebied van...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 131 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

KARAKTERISTIEKE WONING MET ACHTERHUIS OP EEN RUIM PERCEEL VAN 3.140 M².

RICHTPRIJS: € 670.000,-

LET OP INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN EN TERMIJNEN BLIJVEN ONGEWIJZIGD.
Individuele bezichtigingen zijn mogelijk conform de richtlijnen van het RIVM.

Landelijk wonen nabij alle voorzieningen in het midden van het land? Op een gewilde locatie in het buitengebied van IJsselstein bieden wij deze ruime karakteristieke vrijstaande woning aan. De woning is gelegen aan de Noord IJsseldijk een landelijke weg tussen IJsselstein en De Meern/Montfoort, binnen enkele autominuten van de A12 en Utrecht. De locatie heeft de sfeer van net Nederlandse rivierenlandschap, nabij de Hollandse IJssel en op korte afstand van de jachthaven Marnemoende en het zogenaamde IJsselbos van Staatsbosbeheer.

Indeling van de woning:
Entree, hal welke toegang biedt tot de twee woonkamers aan de voorzijde van de woning en de bijkeuken. Via de bijkeuken zijn de eenvoudige keuken, badkamer, toilet en aangebouwde stal/achterhuis te bereiken. Boven het achterhuis bevind zich een (hooi) zolder.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een overloop en twee slaapkamers aanwezig.

Bijzonderheden:
 • Kluswoning dient volledig gerenoveerd/gemoderniseerd te worden;
 • Rust en ruimte, maar toch alle voorzieningen in de directe nabijheid;
 • Het achterhuis biedt mogelijkheden om de woning met behoudt van de karakteristieke elementen te vergroten;
 • Royaal kaveloppervlak van 3.140 m² met ruime mogelijkheden voor (her)bouw en/of bijgebouwen.
Verkoopproces:
Noord IJsseldijk 16, Noord IJsseldijk 26a en 5 kavels aan de Noord IJsseldijk worden verkocht door middel van een openbare verkoop per inschrijving. De inschrijving sluit op 27 mei 2020 om 16:00 uur bij notaris Veldjesgraaf & Korlaar in Woudenberg. Een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure, (inschrijvings)voorwaarden en overige informatie is terug te vinden in de brochure.

Informatie:
Alle informatie over het inschrijvingsproces, de beschikbare documenten, waaronder bestemmingsplan en informatie over de inschrijving zijn weergegeven en/of benoemd in de brochure. Voor een volledige set informatie per beschikbare kavel en/of woning kunt u een email sturen naar Breeschoten & Vernooij ofwel contact opnemen met ons kantoor. 
Indien u wenst in te schrijven op een kavel en/of woning dient u kennis te nemen van alle beschikbare documenten, zijnde:
 • Koopovereenkomst
 • Inschrijfformulier
 • Eigendomsinformatie kadaster en kadastrale kaart
 • Verkrijgingsakte
 • Vooronderzoek bodemkwaliteit
 • Verkoopbrochure
 • Consumentenfolder verkoop bij inschrijving
 • NVM-richtlijn inschrijvingsvoorwaarden verkoop bij inschrijving
Onderzoeksplicht:
Deze aanbieding inclusief bijbehorende documenten zijn met de groots mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend en ontslaan de (aspirant) kopers niet van hun eigen onderzoeksplicht. De koper is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het verkrijgen van de eventueel benodigde vergunningen voor (ver)bouw en of gebruik. Het is raadzaam om bij de gemeente informatie in te winnen of het door u beoogde gebruik en/of wijzigingen aan het object en/of bouwmogelijkheden realiseerbaar is/zijn.

Uitnodiging:
Alle verstrekte informatie in combinatie met uw eigen onderzoek moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot het doen van een onvoorwaardelijk financieel voorstel. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 670.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting conform inschrijfvoorwaarden Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboerderij Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 131 m² Perceeloppervlakte 3140 m² Overige inpandige ruimte 309 m² Inhoud 1730 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse G Energie einddatum 07-10-2029 Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Slecht Onderhoud buiten Slecht Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente IJsselstein Sectie D Perceelnummer 5111 Oppervlakte 3140 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring