Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Langbroekerdijk in Driebergen-Rijsenburg 3972 NB

Langbroekerdijk

3972 NB Driebergen-Rijsenburg, NL
Koopsom € 125.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

01.67.00 Hectare grasland in het buitengebied van Driebergen-Rijsenburg (Gemeente Utrechtse Heuvelrug).

Het perceel is gelegen aan de Langbroekerdijk. Middels een dam is het perceel direct ontsloten naar de openbare weg (Langbroekerdijk) en is hierdoor uitstekend te bereiken. Het perceel is in gebruik als grasland en heeft een rechtighoekige perceelsvorm. Het perceel is ingericht met...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Losse grond Grondsoort Klei Perceeloppervlakte 01 ha 67 a 00 ca
Lees meer

Omschrijving

01.67.00 Hectare grasland in het buitengebied van Driebergen-Rijsenburg (Gemeente Utrechtse Heuvelrug).

Het perceel is gelegen aan de Langbroekerdijk. Middels een dam is het perceel direct ontsloten naar de openbare weg (Langbroekerdijk) en is hierdoor uitstekend te bereiken. Het perceel is in gebruik als grasland en heeft een rechtighoekige perceelsvorm. Het perceel is ingericht met twee evenredige rondgelegen akkers met daartussenin een greppel, waardoor het perceel over een goede waterhuishouding beschikt. Het perceel is omringd door sloten en heeft als grondsoort (zware) klei. Voor een goede indruk van het perceel en de ligging verwijzen wij u naar de foto’s en het kaartmateriaal.

Kadastrale gegevens:

Gemeente Utrechtse Heuvelrug, sectie C, nummer 2643, groot 00.85.80 ha.
Gemeente Utrechtse Heuvelrug, sectie C, nummer 410, groot 00.81.20 ha.

Bijzonderheden:

- De percelen zijn belast met een zakelijkrecht ten behoeve van een gasleiding, welke in de dwarsrichting door het perceel is gelegen.
- Knotbomen aan de westkant zijn onderdeel van het perceel.


Bestemming:
- Enkelbestemming Agrarisch met waarden
- Dubbelbestemming Waarde - Archeologie 5
- Dubbelbestemming Waarde - Ecologie
- Functieaanduiding specifieke vorm van agrarisch - kwelafhankelijke vegetatie
- Functieaanduiding specifieke vorm van agrarisch met waarden - open landschap
- Gebiedsaanduiding milieuzone - stiltegebied

Bijbehorende bestemmingsplanregels verwijzen wij u graag naar de gemeente Utrechtse Heuvelrug of de site van Ruimtelijkeplannen.nl.

Voor een vrijblijvende bezichtiging of nadere informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons kantoor op nummer 030-6777330 of via info@breeschotenenvernooij.nl.

Algemene informatie

Uitnodiging:
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u er op dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehouden/onderzoeksplicht koper:
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenstemming tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening, bodemgesteldheid e.d.

Verkoper is derhalve ook vrij om zonder opgaaf van redenen:
* Niet op een bieding in te gaan;
* een bieding wel of niet te accepteren, ongeacht of het de hoogst voorgestelde koopprijs inhoudt, alsmede het evalueren c.q. beoordelen van condities en voorwaarden van enige bieding.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Losse grond Grondsoort Klei Overdracht Status Verkocht Koopsom € 125.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 01 ha 67 a 00 ca

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.