Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Wickenburghseweg 40 Nabij in 'T Goy 3997 MV

Wickenburghseweg 40 nabij

3997 MV 't Goy, NL
Vraagprijs € 215.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

02.94.56 HA GRASLAND IN HET BUITENGEBIED VAN ’T GOY (GEMEENTE HOUTEN)

Perceel goed onderhouden agrarische cultuurgrond, gelegen tussen de Wickenburghseweg en het Amsterdam Rijnkanaal. Het perceel is in gebruik als grasland, heeft een rechthoekige perceelvorm en een vlakke ligging. Het perceel is middels een dam direct ontsloten op de openbare weg (Wickenburghseweg). De grondsoort...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Losse grond Grondsoort Klei Perceeloppervlakte 02 ha 94 a 56 ca
Lees meer

Omschrijving

02.94.56 HA GRASLAND IN HET BUITENGEBIED VAN ’T GOY (GEMEENTE HOUTEN)

Perceel goed onderhouden agrarische cultuurgrond, gelegen tussen de Wickenburghseweg en het Amsterdam Rijnkanaal. Het perceel is in gebruik als grasland, heeft een rechthoekige perceelvorm en een vlakke ligging. Het perceel is middels een dam direct ontsloten op de openbare weg (Wickenburghseweg). De grondsoort betreft klei met een goede waterhuishouding. Voor een goede indruk van het perceel en de ligging verwijzen wij u naar de foto’s en het kaartmateriaal.

KADASTRALE GEGEVENS
• Gemeente Houten, sectie L, nummer 531, groot +/- 02.94.56 ha.

BESTEMMING
Bestemmingsplan: ’t Goy en Omgeving van de Gemeente Houten, zie bijgevoegde kaart.
Bestemming perceel: enkelbestemming ‘Agrarisch’, dubbelbestemming ‘Specifieke vorm van agrarisch – deelgebied paarden 2’ en ‘Waarde – archeologie 3’.


Voor een vrijblijvende bezichtiging of nadere informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons kantoor op nummer 030-6777330 of via info@breeschotenenvernooij.nl.


ALGEMENE INFORMATIE

Uitnodiging:
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u er op dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehouden/onderzoeksplicht koper:
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenstemming tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening, bodemgesteldheid e.d.

Verkoper is derhalve ook vrij om zonder opgaaf van redenen:
* Niet op een bieding in te gaan;
* een bieding wel of niet te accepteren, ongeacht of het de hoogst voorgestelde koopprijs inhoudt, alsmede het evalueren c.q. beoordelen van condities en voorwaarden van enige bieding.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Losse grond Grondsoort Klei Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 215.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 02 ha 94 a 56 ca Veldkavels 02 ha 94 a 56 ca

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.